Publică un anunț
piatasud.md

COVID -19 a luat viața unei asistente medicale de la spitalul din Cahul

COVID -19 a luat viața unei asistente medicale de la spitalul din Cahul

La data de 6 mai, s-a stins din viață Poștaru Snejana care a activat în secția Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Raional Cahul.

Despre aceasta anunță colegii pe pagina de facebook a IMSP Spitalul Raional Cahul. Este primul cadru medical din Cahul care pierde lupta cu COVID-19.

„Zbor lin în ceruri, draga noastră colegă. Ai fost și vei rămâne un exemplu de virtute și de onestitate, un model de conduită pentru multe generații de asistenți medicali, de acum înainte.
La data 06.05.2020 a trecut în neființă asistenta medicală, Poștaru Snejana care a activat în secția Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Raional Cahul. Din nefericire, a pierdut lupta cu Coronavirusul.
Cu durere în suflet transmitem profunde condoleanțe familiei. Fie ca bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace!” se spune în mesajul plasat de insituția medicală.

Potrivit datelor Ministerului de ramură, la 30 aprilie, erau înregistrate 34 de cazuri de infectare cu COVID-19 în rândul lucrătorilor medicali din cadrul Spitalului raional Cahul.

Potrivit agora.md, la 6 mai, într-o singură zi, au fost anunțate trei decese în rândul lucrătorilor medicali, infectați cu noul virus.

De la începutul pandemiei în R. Moldova au decedat din cauza COVID-19 nouă lucrători medicali: trei asistenți, patru medici, o  bufetieră și o felceră.

Articole similare