Publică un anunț
piatasud.md

COVID -19 în Cahul: Trei decese și 18 cazuri noi de îmbolnăvire

COVID -19 în Cahul: Trei decese și 18 cazuri noi de îmbolnăvire

Bilanț sumbru al zilei de 5 august pentru raionul Cahul. Trei persoane au decedat din cauza complicațiilor cauzate de COVID-19. 

Anunțul a fost făcut de Ministerul Sănătății pe site-ul oficial:

Deces 6.267: Bărbat de 79 de ani din mun. Cahul, internat în SR. Cahul. Comorbidități: hipertensiune arterială, fibrilație atrială.

Deces 6.269: Femeie de 67 de ani din r. Cahul, internată în SR. Cahul. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 6.270: Bărbat de 75 de ani din r. Cahul, internat în SR. Cahul. Comorbidități: hipertensiune arterială, pielonifrită, diabet zaharat.

Totodată, numărul îmbolnăvirilor noi este de 18 persoane, mai puțin decât doar în Chișinău – 27 cazuri și regiunea Transnistreană – 37 cazuri. 

Pe întreg teritoriul țării astăzi au fost înregistrate 159 de cazuri noi de coronavirus, în ultimele 24 de ore. Din numărul total de cazuri, 8 sunt de import: 2-Turcia, 1-Albania, 1-Bulgaria, 1-Egipt, 1-Germania, 1-Italia, 1-Ucraina.

Reamintim că autoritățile raionale au instituit măsuri drastice pentru prevenirea și combaterea COVID -19. În  raionul Cahul a fost declarat cod roșu de alertă cu risc major de infecție cu noul coronavirus.

Articole similare