Publică un anunț
piatasud.md

Cum te programezi online la CTAS?

Cum te programezi online la CTAS?

Serviciul ,,Programarea online la serviciile prestate de către Casele Teritoriale de Asigurări Sociale (CTAS)” reprezintă soluție tehnică, ce oferă beneficiarilor de a se programa la serviciile prestate.

  1. Primul pas este de a selecta CTAS din raza de deservire conform vizei de domiciliu. În cazul în care se solicită serviciile pe bază de procură, se vor completa datele persoanei pe care o reprezintă solicitantul prin procură.

2. Selectați tipul de serviciu dorit și completați manual datele de identificare, cum ar fi data nașterii, IDNP, nume și prenume.

3. Bifați toate opțiunile existente din punct de vedere a securității datelor cu caracter personal și acceptării cererii.

4. Selectați data și ora disponibilă și să introduceți codul de verificare reflectat în imagine.

5. După ce se tastează butonul „Aplică”, se afișează rezultatul solicitării, care conține informații precum IDNP, Oficiul CTAS, Data și ora, Serviciul și numărul de înregistrare. În final, se poate imprima sau salva dovada programării și se poate contacta Centrul de Apel al Casei Naționale de Asigurări Sociale pentru orice întrebări legate de programare online.

Articole similare