Publică un anunț
piatasud.md

Cursuri online de Lash Extension în limba română. Află povestea Feliciei Rența

Cursuri online de Lash Extension în limba română. Află povestea Feliciei Rența

Felicia Rența, specialistă în domeniul extensiei genelor, și-a văzut visul devenind realitate datorită unui grant european. A fondat SRL „Your Golden Style”, o școală online unde oferă cursuri de extensie a genelor în limba română.

„Foarte mulți meșteri din domeniul extensiei își doresc să își perfecționeze tehnica, să învețe efecte noi, dar acestea dau doar în limba rusă, fiindcă sunt tehnicieni doar din Ucraina și Rusia. De aceea am hotărât să transmit informația pe care am acumulat-o mai departe vorbitorilor de limba română din România și toată Europa”, a spus Felicia.

Pentru a face cursurile sale accesibile, Felicia a creat o pagină WEB, facilitând informarea și înscrierea la curs din orice colț al lumii. Cursurile acoperă atât aspecte teoretice, cât și practice, oferind practicanților din domeniu oportunitatea de a-și perfecționa abilitățile.

„Aceste cursuri elevii o să le poată achiziționa absolut din orice colț al lumii și să le învețe de acasă. Noi am filmat trei cursuri de perfecționare în extensia genelor, unde va fi partea teoretică și partea practică. Adică sarcinile îndeplinite vor fi transmise către mine, vor fi verificate, apoi înmânate certificatele de absolvire”, a adăugat Felicia.

Articole similare