Publică un anunț
piatasud.md

Daria are nevoie de ajutorul vostru!

Daria are nevoie de ajutorul vostru!

Daria Furnică are 3 ani și a fost diagnosticată cu Leucemie Acută. Salvarea este peste hotarele tarii, iar suma necesară pentru tratament este 60500$.

Suma este mult prea mare, de aceea familia cere ajutorul oamenilor cu inimă mare, pentru a reuși cât mai curând să înceapă tratamentul.

„Ea este Daria, totul a inceput de la o simpla analiza a sangelui la care a urmat vestea cutremuratoare si s-a schimbat totul in viata noastra. Daria a fost diagnosticata cu Leucemie Acuta. Salvarea noastra este peste hotarele tarii, iar suma necesara pentru tratamentul ingerașului meu este 60500$.Cu mare durere in suflet, rog oamenii de buna credinta de a ma ajuta sa imi vad din nou copilul zambind si sanatos sa se bucure de viata. Fiecare suma donata este un pas inainte. Daria merita o sansa la viata, la dreptul pe care l-a primit pe acest pamant odata cu prima bataie a nevinovatei ei inimi. Mi se rupe sufletul sa cer ajutorul dar suma este imensa si luptam cu lacrimi, durere sa ne salvam fetita. Va implor din suflet sa ne fiti alaturi! Va multumesc enorm!”

Cei care doresc să ajute, pot dona accesând următorul link: https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-daria-furnica

Articole similare