Publică un anunț
piatasud.md

Detalii despre accidentul de la Badicul Moldovenesc: Șoferul a lovit cu mașina un biciclist, l-a lăsat să zacă la pământ și a fugit din țară

Detalii despre accidentul de la Badicul Moldovenesc: Șoferul a lovit cu mașina un biciclist, l-a lăsat să zacă la pământ și a fugit din țară

Șoferul, care a fost reținut pentru omor acum două zile la vama Cahul, a tamponat mortal un biciclist. Acesta a părăsit locul accidentului, lăsând victima să zacă la pământ, transmite Unimedia.

Potrivit sursei, șoferul a fugit din țară, iar peste o zi de la accident s-a întors, fiind reținut la frontieră, în baza unei orientări emise de poliție.

„La 24 aprilie, în jurul orelor 20:40, polițiștii din Cahul au fost sesizați precum că, în satul Badicul Moldovenesc, s-a produs un accident rutier în urma căruia la pământ se află o persoană în stare de inconştiență. La fața locului, polițiștii au stabilit că automobilul de marca Uaz, condus de o persoană necunoscută ar fi tamponat victima şi a părăsit locul accidentului” a declarat Cristina Ciobanu, ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Cahul..

Preliminar, polițiștii au stabilit că şoferul ar fi ieşit pe contrasens şi a tamponat un biciclist. Victima, un bărbat de 25 ani, în urma leziunilor corporale a decedat la faţa locului.

În urma acțiunilor întreprinse de polițiști, identitatea şoferului care se afla la volanul automobilului a fost stabilită, acesta s-a dovedit a fi un barbat de 32 ani, locuitor al raionului Cahul.

„Șoferul a fost reţinut pentru 72 de ore. Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală pentru comiterea infracțiunii prevăzute de art. 264 alin(3) lit.b), art. 266 Cod Penal al RM”, a mai declarat, Cristina Ciobanu.

Reamintim că pe 26 aprilie, un bărbat a fost reținut la Punctul de Trecere a Frontierei Cahul- Oancea, pe direcția de intrare în țară. În cadrul formalităților de control, polițiștii de frontieră au stabilit că pe numele conaționalului este emisă o orientare de către Inspectoratul de Poliție Cahul cu privire la reținerea acestuia.

Articole similare