Publică un anunț
piatasud.md

DETALII NOI: Ucis în bătaie, după ce i-a reproșat ucigașului că și-a „satisfăcut nevoile”

DETALII NOI: Ucis în bătaie, după ce i-a reproșat ucigașului că și-a „satisfăcut nevoile”

Un tânăr a fost reținut de polițiști, după ce a ucis un bărbat care i-a reproșat faptul că și-a făcut necesitățile fiziologice într-o clădire părăsită. Crima a avut loc noaptea trecută în municipiul Cahul.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 38 de ani, care noaptea trecută, în jurul orei 03:30, fiind în stare de ebrietate a intrat într-o clădire părăsită din orașul Cahul, ca să-și facă necesitățile fiziologice. Însă acolo dormeau trei boschetari, iar unul dintre ei i-a reproșat acestuia faptul că se urinează lângă ei, transmite deschide.md

Bărbatul chefliu, fiind deranjat de reproșul făcut de boschetar, a luat de jos un picior de scaun și a lovit de mai multe ori victima până când aceasta a murit.

Trupul neînsuflețit al bărbatului în vârstă de 48 de ani a fost depistat în această dimineață de către un trecător care a și alertat poliția, iar ulterior, pe urme fierbinți a fost reținut făptașul.

Solicitat telefonic, Andrei Sârbu, șeful IP Cahul, a confirmat crima, însă a evitat să ne ofere mai multe detalii făcând trimitere la secretul anchetei.

Șeful IP Cahul ne-a spus că bărbatul de 39 de ani a fost reținut pentru 72 de ore. Dânsul și-a recunoscut vina, iar pe numele său a fost pornit o cauză penală.

SURSA: deschide.md

Articole similare