Publică un anunț
piatasud.md

Dezinformare, instruiri, vizită de studiu la media națională – toate acestea la Școala de Iarnă marca ziuadeazi | Înscrie-te

Dezinformare, instruiri, vizită de studiu la media națională – toate acestea la Școala de Iarnă  marca ziuadeazi | Înscrie-te
© Digital composite of Holding phone with Fake news text and interface

A.O. Cahul 2030 implementează proiectul „Tinerii din regiunea de sud combat dezinformarea”.

În cadrul proiectului vor fi selectați 30 de tineri din raioanele Cahul, Cantemir și Vulcănești care vor beneficia de o instruire de 3 zile în domeniul jurnalismului și combaterea dezinformării, în cadrul unei școli de iarnă desfășurată la Cahul. 

Trainingurile vor fi desfășurate de experți naționali în domeniu ai Asociației Presei Independente, partenerii proiectului.  

Dacă ai vârsta cuprinsă între 17-23 de ani și ești interesat, completează formularul. Limba de instruire română și rusă. 

Care sunt beneficiile:

  • Două școli de iarnă unde vom aborda subiecte precum educația media, dezinformarea și lupta împotriva știrilor false și propagandei. 
  • Instruiri pentru a deveni trainer și a împărtăși cunoștințele acumulate.
  • Vizită de studiu la o instituție media națională

Participanții vor avea ocazia să interacționeze cu jurnaliști, să vadă procesul de lucru al unei redacții și să discute cu profesioniști din domeniu.

În cadrul proiectului, 3 tineri vor avea posibilitatea de a desfășura un stagiu de 2 luni, plătit, în cadrul redacției www.ziuadeazi.md

Persoanele interesate sunt îndemnate să completeze formularul.

Termenul limită 10 decembrie 2023. 

Articole similare