Publică un anunț
piatasud.md

Direcția Regională Sud a Poliției de Frontieră a dat start campaniei ”Dăruiește Bucurie de Sărbători” /FOTO

Direcția Regională Sud a Poliției de Frontieră a dat start campaniei ”Dăruiește Bucurie de Sărbători” /FOTO

În ajunul sărbătorilor de iarnă, polițiștii de frontieră din cadrul Direcției Regionale Sud, au dat start campaniei de caritate, cu genericul: ” Dăruiește Bucurie de Sărbători!”

Scopul acestei campanii este de a oferi atenție mai multor familii aflate în dificultate, în special familiile cu mulți copii. Această acțiune de caritate a fost posibilă printr-o contribuție benevolă comună a angajaților tuturor subdiviziunilor Direcției Regionale Sud, pentru a aduce bucurie și speranță în casele acestor familii. De cadouri, dulciuri, produse alimentare, jucării, cărți, hăinuțe și alte ajutoare oferite cu drag de polițiștii de frontieră, vor beneficia mai mulți copii, a căror părinți nu-și pot permite să le ofere micuților de sărbători ceva mai special.

Sărbătorile de iarnă sunt un prilej de a inspira întreaga societate spre acţiuni nobile față de cei care au nevoie de grija, afecțiunea și atenția noastră! Direcția regională Sud a Poliției de Frontieră le urează tuturor sănătate și Sărbători Fericite alături de cei dragi, se menționează pe pagina de Facebook a DR Sud.

Articole similare