Publică un anunț
piatasud.md

Document fals descoperit la controlul de frontieră Galați

Document fals descoperit la controlul de frontieră Galați

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galați-rutier efectuează cercetări cu privire la un cetățean din Republica Moldova care a prezentat la controlul de frontieră un certificat de competență profesională fals.

La sfârșutul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Galați-rutier – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, ca al doilea șofer al unui microbuz marca Mercedes, cetățeanul din Republica Moldova, P.L., în vârstă de 58 de ani.

La controlul de frontieră pentru intrarea în țară, pentru justificarea calităţii de transportator,  bărbatul a prezentat pe lângă documentele de identitate şi un certificat de competență profesională pentru transport internațional de persoane.

Având suspiciuni cu privire la autenticitatea certificatului în cauză, colegii noştri au efectuat verificări suplimentare şi au constatat că acesta nu îndeplinește condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

Articole similare