Publică un anunț
piatasud.md

Doi tineri din Cantemir sunt cercetați penal pentru furt. Au prădat un magazin

Doi tineri din Cantemir sunt cercetați penal pentru furt. Au prădat un magazin

În noaptea de 15 spre 16 martie curent, în jurul orei 03.00 o femeie de 57 de ani din localitatea Cociulia, raionul Cantemir a alertat poliția comunicând că, cineva ar fi pătruns în magazinul care îl deține în proprietate, amplasat în apropierea domiciliului.

Ajunși la fața locului polițiștii din Cantemir au stabilit că, persoane necunoscute, prin deteriorarea geamului, au pătruns în magazinul femeii de unde pe ascuns au sustras diverse bunuri, bani în sumă de 1750 de lei și o cameră de supraveghere video care era instalată în interior.

Totodată au pregătit pentru a sustrage produse alimentare şi de tutungerie în valoare de 11550 lei, însă nu au reușit și au fugit de la locul infracțiunii până la venirea poliției. 

La scurt timp, datorită intervenției prompte a polițiștilor, suspecții au fost depistați. Aceștia s-au dovedit a fi doi tineri de 19 și 20 de ani, locuitori ai satului Ciobalaccia din raionul Cantemir, asupra cărora au fost depistate o parte din bani și camera video sustrasă. 

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru furt. Conform legii penale, persoanele vinovate în comiterea infracțiunii, se pedepsesc cu închisoare până la 4 ani, sau amendă de până la 50 000 de lei.

Articole similare