Publică un anunț
piatasud.md

Donează pentru Adriana Tabac ”Sunt la pământ, dar vreau sa lupt”

Donează pentru Adriana Tabac ”Sunt la pământ, dar vreau sa lupt”

Adriana Tabac este din satul Roșu, raionul Cahul și în 2018 a fost diagnosticată cu cancer la sân. Un tratament extensiv cu chimioterapie și o intervenție chirurgicală au fost necesare, iar un sân a fost extirpat. Un an mai târziu, însă, cancerul a revenit în viața ei, lovind acum sistemul reproductiv. O altă intervenție chirurgicală a fost necesară, iar ea a trebuit să facă față unei realități înspăimântătoare. Cu toate acestea, timp de patru ani, Adriana a trăit în remisie. Cancerul s-a întors, iar Adriana are nevoie de ajutorul nostru.

”Bună ziua, mă numesc Adriana si am 36 de ani. Povestea tristă a vieții mele începe în anul 2018, când am fost diagnosticată cu cancer la sân, am urmat tratament cu chimioterapie si mi-a fost efectuată o intervenție chirurgicală, în care mi s-a extirpat un sân. Un an mai târziu, cancerul a reusit iar sa de-a buzna peste mine (de data aceasta ginecologic), înca o intervenție în care mi se înlătură sistemul reproductiv.
4 ani de remisie și parcă tot ce a fost mai rău a rămas în trecut…. însă nu a fost să fie…. Cancerul s-a întors din nou. Sunt la pământ, dar vreau sa lupt! Vreau sa trăiesc! Am un băiețel pe care îl cresc singură si are nevoie de mine, de mama sănătoasă !! Vă rog din tot sufletul să-mi fiți alături în această luptă!  Eu cred cu toată ființa mea ca voi reuşi, că voi învinge.  Dar nu voi reuşi fără VOI, oameni cu suflet mare !!

Vă mulțumesc pentru tot binele făcut.

P.S Suma este indicată estimativă, după investigațiile minuțioase Adriana va primi exact, prețul tratamentului.”

Donează aici: caritate.md

Articole similare