Publică un anunț
piatasud.md

Donează pentru viața lui Dragoș. Bebeluș de un an din Cahul luptă împotriva cancerului la ochi

Donează pentru viața lui Dragoș. Bebeluș de un an din Cahul luptă împotriva cancerului la ochi

O familie tânără din Cahul se confruntă cu o situație tragică după ce bebelușul lor Dragoș, care urmează să împlinească un an pe 1 iunie, a fost diagnosticat cu retinoblastom, o formă agresivă de cancer la ochi.

Vestea a venit ca un șoc pentru părinții lui Dragoș, care se pregăteau să sărbătorească prima aniversare a fiului lor. Din păcate, în Republica Moldova nu există posibilități de tratare pentru această boală, iar familia este nevoită să apeleze la o clinică specializată din străinătate.

Tratamentul este de lungă durată și extrem de costisitor, o sumă pe care familia nu o poate suporta din propriile resurse.De aceea, ei fac un apel către oamenii cu suflet bun pentru a-i ajuta să strângă fondurile necesare pentru a-i salva viața lui Dragoș.

„Vrem ca să îi putem oferi copilului nostru o copilărie fericită însă nu vom putea reuși fără ajutorul DVS, al oamenilor cu sufletul bun. Vă rog ca o mamă cu sufletul care îi plânge  să ne ajutați copilașul în această lupta cruntă. Mulțumesc tuturor celor care ne susțineți deja și Mulțumesc anticipat celor care ne vor ajuta în acest drum anevoios”, spune mama lui Dragoș

Pentru a afla mai multe despre Dragoș și pentru a dona, vă rugăm să accesați pagina campaniei de strângere de fonduri caritate.md sau DONEAZĂ AICI !

Articole similare