Publică un anunț
piatasud.md

Dosarul capturii de țigări în raionul Cahul: Persoanele reținute au primit mandate de arest

Dosarul capturii de țigări în raionul Cahul: Persoanele reținute au primit mandate de arest

Cele 6 persoane reținute marți, 27 iulie, în dosarul capturii de țigări în raionul Cahul, au primit mandat de arest pentru 30 de zile. Un anunț în acest sens a fost făcut de Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale.

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) de comun cu Serviciul de Informații și Securitate, și Serviciul Vamal, au deconspirat, în noaptea de 26 spre 27 iulie 2021, în una din localitățile din raionul Cahul, activitatea unei grupări specializate în contrabandă cu țigarete și au reținut un microbuz cu o cantitate de 179 de cutii cu țigări de marca Ashima, fără timbru de acciz.Conform informațiilor operative, ar rezulta că acest tip de țigarete este preluat din regiunea transnistreană, la un preț de aproximativ 360 euro pentru o cutie, iar în România poate fi comercializat la un preț de 800 euro pentru o cutie.

În cadrul operațiunii, a fost posibil de identificat și stabilit șase persoane, care erau implicate nemijlocit în transportarea mărfurilor de contrabandă.

Articole similare