Publică un anunț
piatasud.md

DR Sud a Poliției de Frontieră recrutează voluntari! Află responsabilitățile

DR Sud a Poliției de Frontieră recrutează voluntari! Află responsabilitățile

Un anunț în acest sens a fost publicat pe pagina de Facebook a instituției. 

„Dacă ești responsabil, activ, empatic și optimist atunci, vino să faci echipă comună cu noi! Fii voluntar în Poliția de Frontieră! Voluntariatul este cel mai bun exemplu de democrație. Doar prin efort comun putem dezvolta o comunitate în care să vrem să trăim cu toții!” Se spune în anunț.  

A deveni voluntar în cadrul DR SUD a Poliției de Frontieră poate orice doritor, inițiativa dată fiind parte a Programului de Voluntariat în cadrul IGPF pentu anul 2022.

Programul include implicarea voluntarilor în procesul de realizare a misiunilor de serviciu în asigurarea regimului zonei de frontieră, regimului frontierei de stat, menținerea ordinii publice la trecerea frontierei, fluidizarea traficului transfrontalier, precum și în conlucrarea cu partenerii de cooperare și societatea civilă.

Persoanele interesate de colaborare și voluntariat pot depune formularul de înscriere la subdiviziunile DR Sud și în cadrul sediului Direcției regionale Sud la adresa: or. Cahul, str. Garoafelor 40, tel. 029931262, e-mail: spcp.cahul@border.gov.md

Documentele necesare:

1) copia buletinului;
2) formularul de înscriere;
3) CV.

Articole similare