Subscribe la telegramul nostru
Telegram

Drangoi: Blocurile sanitare a CS Cahul vor fi reabilitate în cel mai scurt timp

Drangoi: Blocurile sanitare a CS Cahul vor fi reabilitate în cel mai scurt timp

După ieri, 2 aprilie, pe www.ziuadeazi.md au fost publicate un șir de poze care reprezentau starea nu prea igienică a blocurilor sanitare din cadrul „Policlinicii”.

Astăzi instituția a fost vizitată de către Sergiu Drangoi, vicepreședintele de ramură al raionului Cahul împreună cu șeful Secției construcții.

După ce a fost văzută situația reală, și după o scurtă discuție cu Directorul CS Cahul, Alexandru Hagioglo, s-a ajuns la concluzia că este nevoie urgent de reparat blocurile sanitare de la etajul I și II al clădirii CS Cahul.

De asemenea, domnul Hagioglo a solicitat ca unul dintre blocurile sanitare ce urmează a fi reabilitate să corespundă standardelor europene și să fie accesibile și persoanelor cu nevoi speciale.

De menționat că blocurile sanitare de la etajul IV și V a clădirii arată cu totul altfel decât cele de la etajele I, II și III. Etajul IV a clădirii, după reparație va fi utilizat de către medicii specialiști ai Spitalului Raional Cahul, iar o dată cu darea în exploatare a acestuia, etajul III de asemenea va fi închis pentru reparații.

De precizat că, etajul II al instituției găzduiește medicii de familie, iar în fiecare zi sunt deserviți circa 1000 de pacienți.