Publică un anunț
piatasud.md

Droguri în proporții deosebit de mari, depistate în sudul țării; Patru persoane au fost reținute

Droguri în proporții deosebit de mari, depistate în sudul țării; Patru persoane au fost reținute

Un grup criminal organizat specializat în circulația ilegală a drogurilor a fost deconspirat. Ieri forțele de ordine au efectuat mai multe percheziții în Chișinău, Comrat și raionul Taraclia.

Potrivit jurnal.md,în rezultatul perchezițiilor au fost reținute patru persoane cu vârstele cuprinse între 35-40 ani. S-a constatat faptul că, membrii grupului criminal organizat, erau specializați în circulația ilegală a drogurilor în scop de înstrăinare, în proporții deosebit de mari, desfășurându-și activitatea infracțională preponderent în raioanele de Sud ale țării.

În cadrul perchezițiilor efectuate au fost depistate și ridicate droguri în proporții deosebit de mari de tip marihuana, pastile cu efect psihotrop, obiecte folosite de către membrii grupului criminal la prepararea și realizarea drogurilor, precum și telefoane mobile prin intermediul cărora făptuitorii comunicau.

În prezent, persoanele vizate au fost reținute pe un termen de 72 de ore, procurorii înaintând demersuri în instanța de judecată privind aplicarea măsurii preventive arestul preventiv, pe un termen de 30 de zile.

În cazul în care, suspecții vor fi găsiți vinovați pentru faptele săvârșite, aceștia riscă pedeapsă cu închisoarea pentru un termen de la șapte la 15 ani.

Concomitent, investigațiile pe caz continuă, în vederea identificării și stabilirii tuturor persoanelor implicate în schema infracțională.

Articole similare