Publică un anunț
piatasud.md

Echipa canină a Poliției de Frontieră, pe podium în Letonia

Echipa canină a Poliției de Frontieră, pe podium în Letonia

Poliția de Frontieră anunță despre prestația bună a echipei canine care a obținut locul III în cadrul unei competiții chinologice, desfășurată recent în Letonia. Evenimentul a reunit 20 de echipe canine din trei țări: Letonia, Lituania și Republica Moldova, transmite border.gov.md

Competiția a inclus trei probe exigente, menite să testeze abilitățile și pregătirea echipelor canine în detectarea explozivilor, detectarea drogurilor, precum și căutare pe urme. Echipa Poliției de Frontieră a demonstrat profesionalism și eficiență, dar cel mai important competiția a pus în valoare cooperarea între structurile specializate și schimbul de bune practici între chinologi.

Felicităm toți participanții și echipele canine care au reprezentat Poliția de Frontieră și Republica Moldova. Rezultatele reflectă dedicarea și efortul depus de echipele participante în asigurarea unui nivel ridicat de securitate și profesionalism. 

Menționăm că, Poliția de Frontieră va continua să investească în formarea și pregătirea echipelor canine pentru a asigura securitatea granițelor și siguranța cetățenilor.

Articole similare