Publică un anunț
piatasud.md

Elena Bacalu: Hramul oraşului este o dovadă în puls că noi suntem creştini

Elena Bacalu: Hramul oraşului este o dovadă în puls că noi suntem creştini

Declaraţia a fost făcută de doamna Deputat în cadrul acţiunilor de serbare a Hramului or. Cahul.

„Hramul oraşului este o dovada in puls că noi suntem creştini. Această sărbătoare este o zi în care ne aducem aminte de suflet, o zi în care ne rugăm pentru sănătatea celor care au contribuit la dezvoltarea şi prosperarea acestei localităţi, zi în care mergem la biserică şi ne rugăm pentru cetăţenii localităţii noastre şi ne rugăm pentru cei care nu mai sunt printre noi” le-a spus Elena Bacalu celor adunaţi în Piaţa Horelor din Cahul.

Doamna Bacalu, pe lângă mesajul de felicitare a venit şi cu o veste bună pentru locuitorii oraşului şi raionului Cahul:  „Ieri (20 noiembrie n.r.), de către Parlamentul Republicii Moldova, a fost votat un proiect de lege prin care se va crea o zonă economică liberă în oraşul Cahul, zonă care va permite atragerea investiţilor străine, vom avea posibilitatea să deschidem 7 mii de locuri de muncă şi cetăţenii noştri nu vor mai fi nevoiţi să plece peste hotare”. 

„Atunci când vorbim despre Uniunea Europeană, integrare europeană, condiţii europene, noi ne dorim foarte mult ca noi, Republica Moldova, oraşul Cahul să beneficiem de condiţii europene la noi în ţară” a punctat doamna Bacalu.  

De Hramul Catedralei Sf. Arhangheli Mihail şi Gavril, care este considerat şi Hramul oraşului Cahul, în localitate au fost organizate un şir de activităţi culturale care au demarat dimineaţa cu Serviciul divin la Catedrala Sf. Arhangheli Mihail şi Gavril şi au finisat cu un concert susţinut de trupa Proconsul, hora de sărbătoare şi focuri de artificii. 

Articole similare