Publică un anunț
piatasud.md

Elena Bacalu: Toți anii am încercat să îmi onorez obligațiunile la toate funcțiile pe care le-am deținut

Elena Bacalu: Toți anii am încercat să îmi onorez obligațiunile la toate funcțiile pe care le-am deținut

Declarațiile aparțin Vicepreședintelui Raionului Cahul și au fost făcute după reconfirmarea în funcție de către aleșii locali.

Acestea au fost făcute la ședința din 10 iulie 2015, în cadrul căreia a fost ales președintele raionului dar și 3 vicepreședinți.

„Probabil am intrat în istoria raionului Cahul ca prima femeie vicepreședinte de raion și este ceva nou pentru că am fost aleasă pentru al doilea mandat la această funcție. În această perioadă, toți anii am încercat să îmi onorez obligațiunile la toate funcțiile pe care le-am deținut” a declarat Doamna Bacalu.  

Totodată, Doamna Vicepreședinte a mulțumit colegii din Consiliul Raional Cahul pentru încredere și a promis că indiferent de apartenența politică își  va onora obligațiunile de serviciu pentru a contribui la soluționarea problemelor tuturor cetățenilor orașului și raionului Cahul.

„Sper că la nivel de raion, vom avea o echipa durabilă, o echipa care va soluționa toate problemele orașului și raionului Cahul” a punctat doamna Bacalu.Precizăm că, Elena Bacalu deține funcția de Vicepreședinte al Raionului Cahul din vara anului 2011, fiind responsabilă de sectorul social. 

Articole similare