Publică un anunț
piatasud.md

Elena Daud: „Profesia pe care ați îmbrățișat-o este, într-adevăr, una nobilă”

Elena Daud: „Profesia pe care ați îmbrățișat-o este, într-adevăr, una nobilă”

Ziua Profesională a Lucrătorului Medical și a Farmacistului a fost sărbătorită într-o ceremonie dedicată recunoașterii și aprecierii eforturilor acestor profesioniști dedicați.

Reprezentanții autorităților locale au ținut câte un discurs în care au felicitat angajații din sectorul medical.

„Profesia pe care ați îmbrățișat-o este, într-adevăr, una nobilă. Avem un sistem medical care se ține pe devotamentul celor care au rămas sau pe cei care nu mai pot pleca”, a declarat Elena Daud, Vicepreședinta raionului Cahul.

Totodată, vicepreședinta a menționat noblețea acestei profesii pentru care este necesar să se creeze un sistem medical bine echipat și cu specialiști în domeniu.

Elena Daud a mai vorbit despre necesitatea îmbunătățirii serviciilor medicale și creșterea nivelului de atitudine și comunicare cu pacienții. Ea a recunoscut că există probleme și neajunsuri, dar a subliniat că rămâne speranța că acestea pot fi soluționate.

„Neajunsurile le cunoaștem. Rămânem cu speranță că soluționarea problemei de cadre, majorarea salariilor pentru o bună motivație a specialiștilor de a munci acasă”, a adăugat Elena Daud.

Evenimentul a culminat cu un concert susținut de interpretul de muzică ușoară Ion Suruceanu.

Articole similare