Publică un anunț
piatasud.md

Ex Viceprimar: Opt ani de zile m-am luptat cu voi: vine seara nu vă duceţi acasă şi vă culcaţi! Daţii drumu o data cu greiderul!

Gheorghe Gheţivu, ex viceprimar al oraşului Cahul a criticat dur Serviciul salubrizare pentru situaţia creată cu deszăpezirea oraşului.

„Luaţi-vă responsabilitatea, ştiţi sa vă iscăliţi doar in fiecare luna la salariu. În septembrie s-o raportat că tot lucrează, de ce nu lucrează greiderul, de ce tractoarele merg cu periile pe sus , de ce zilu nu a ieşit cu lopata înainte?” le-a reproşat domnul Gheţivu, care opt ani de zile a fost viceprimar pe ramură.

Totodată, domnul Gheţivu a mai menţionat: „Opt unităţi aveţi, cu opt unităţi doborâţi şi clădirile din oraş. Pe 29 nu aţi lucrat, eu am vorbit cu Chiţaniuc”.  

„Despre str. Mateevici merge vorba şi str. 31 august. Opt ani de zile m-am luptat cu voi: vine seara nu vă duceţi acasă şi vă culcaţi, daţii drumu pe 31 august şi Mateevici o data cu greiderul. Şed oamenii în piaţă, lasă-i să stea, da fă oleacă de condiţii”a mai adăugat domnul Gheţivu. 

În final domnul Gheţivu şi-a amintit de un fost lucrător al serviciului care: „Cu zilu, badea Vanea făcea mai mult lucru decât voi aveţi 8 unităţi acum. Făcea mai multă treabă un om decât toţi care sunteţi acum acolo”.

Reamintim că, pe 5 ianuarie a.c. a avut loc şedinţa Comisiei Situaţii Excepţionale Cahul care a pus în discuţie situaţia cu deszăpezirea şi evacuarea gunoiului din oraş după ninsorile abundente din 29 decembrie 2014.  

Articole similare