Publică un anunț
piatasud.md

Femeie ucisă cu sânge rece, de propria fiică de 21 de ani, la Comrat

Femeie ucisă cu sânge rece, de propria fiică de 21 de ani, la Comrat

Surse apropiate anchetei ne-au comunicat că tânăra s-ar fi certat cu mama să din cauza că aceasta ar fi încercat să o interneze la un Dispensar Narcologic. Fata, fiind în stare de ebrietate narcotică, a luat un cuțit de Bucătărie și a înjunghiat-o de mai multe ori, după care i-a smuls inima din piept și a aruncat-o în apartament. După crimă, fata a fugit la un amic, însă a fost reținută de polițiști, transmite deschide.md

Trupul neînsuflețit al unei femei a fost găsit zăcând într-o baltă de sânge în propria locuință. Descoperirea macabră a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 23:00, în orașul Comrat.

Potrivit datelor preliminare, victima s-a dovedit a fi o femeie în vârstă de 40 de ani. Medicii-legiști veniți la fața locului au depistat pe suprafața cadavrului, ce zăcea într-o baltă de sânge la podea, mai multe semne de moarte violentă. Polițiștii au stabilit că femeia a fost înjunghiată de multiple ori cu un cuțit de către propria fiică, o tânără de 21 de ani, care după comiterea crimei a fugit într -o direcție necunoscută.

Ulterior, pe urme fierbinți, oamenii legii au reținut-o pe tânără și au escortat-o la inspectorat. Este de menționat că tânăra este consumatoare de droguri, iar în prezent, pe numele ei a fost pornită o cauză penală și a fost reținută pentru 72 de ore.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care a fost comisă crima, dar și motivul care a făcut-o pe tânără să-și omoare cu bestialitate propria mamă

Potrivit publika.md tânăra era studentă la Colegiul de Medicină din Cahul și de cîțiva ani este dependentă de substanțe narcotice.

Mama ei muncea peste hotare, dar a revenit pentru a o interna la o clinică specializată. Până acum tânăra a locuit cu bunica.

Alte circumstanțe se stabilesc. 

https://www.publika.md/embed/5213295

Articole similare