Publică un anunț
piatasud.md

FOTO// Ce poate face copilul după ore? La CC „Luceafărul” a avut loc Ziua Ușilor Deschise

FOTO// Ce poate face copilul după ore? La CC „Luceafărul” a avut loc Ziua Ușilor Deschise

Astăzi în incinta Centrului de Creație „Luceafărul” a avut loc Ziua Ușilor deschise, unde copiii împreună cu părinții au ales să se înscrie la unul sau mai multe cercuri artistice propuse de instituție.

„Anul acesta avem 21 de cercuri interesante la care se pot înscrie copii și tineri de la 5 la 21 de ani. S-a redeschis Teatrul de Păpuși, avem Școala bunelor maniere. De asemenea, Educarea pentru Mediu, adică Ecologia care anul acesta se va ocupa cu organizarea mai multor excursii pentru copii”, a declarat Victoria Roșca, directoarea CC „Luceafărul”.

La eveniment, vizitatorii au putut interacționa cu cadrele didactice, au admirat expoziția de arte plastice ale centrului și au vizionat programul muzical-artistic pregătit de copiii care deja frecventează instituția.

Pentru fiecare cerc avem specialiști în domeniu, inclusiv pentru vorbitorii de limbă rusă. Copiii își vor putea demonstra talentele în timpul anului la evenimentele organizate de centru semestrial și la diferite sărbători”, a adăugat directoarea.

Amintim că printre cercurile disponibile se numără Dansuri populare și moderne, Ansamblu Coral, Canto, Pian/Vocal, Chitara, Design vestimentar ș. a., frecventarea cărora este gratuită.

Articole similare