Publică un anunț
piatasud.md

FOTO// ”Cupa Primarului” la fotbal s-a terminat. Vezi cine sunt câștigătorii

FOTO// ”Cupa Primarului” la fotbal s-a terminat. Vezi cine sunt câștigătorii

Ieri, 26 februarie 2023, la stadionul raional „Atlant” din municipiul Cahul, au avut loc meciurile decisive din cadrul Turneului Regional la fotbal „Cupa Primarului municipiului Cahul” ediţia a XI-a.

Competiția, organizată de Primăria Municipiului Cahul în parteneriat cu Asociaţia Regională de Fotbal „Sudul Moldovei”, s-a desfășurat în lunile ianuarie-februarie şi a avut participarea a 14 echipe din regiunea sud a ţării.

În finala mică, echipa campioană antitră FC HAIDUC (Baurci Moldoveni) s-a confruntat cu echipa DSE (Direcţia Situaţii Excepţionale Cahul). „Haiducii” au reușit să câștige cu un scor de 3:2.

În finala mare, echipa CS OLIMP-VETERAN (Cahul) a întâlnit echipa FC RAPID (Lărguţa, Cantemir) și a reușit să câștige cu scorul de 2:0, devenind astfel campioana ediției a XI-a a Cupei Primarului municipiului Cahul.

În cadrul ceremoniei de premiere, primarul municipiului Cahul, Nicolae Dandiş, președintele Asociaţiei Regionale de Fotbal „Sudul Moldovei”, Alexei Gheorghiu, și Directorul Companiei „Ghebhardt Plus”, Anatol Babileov, sponsorul turneului, au înmânat cupele, diplomele și premiile bănești de gradul respectiv tuturor echipelor participante.

Cel mai bun portar al turneului a fost desemnat Iulian Mocanu (FC Haiduc), cel mai bun fundaș a fost Pavel Pulucciu (FC Rapid), cel mai bun mijlocaș a fost Dumitru Badac jr. (FC Haiduc), cel mai bun golgheter a fost Mihail Badac (FC Haiduc), iar cel mai bun jucător al turneului a devenit Egor Feodorov (CS Olimp-Veteran).

La eveniment a fost prezent și Alexandru Golban, Directorul Selecţionatelor FMF, reprezentând Federația Moldovenească de Fotbal.

Comitetul de organizare a competiţiei a adus sincere mulțumiri Companiei Ghebhardt Plus și Consiliului Raional Cahul pentru sprijinul acordat în desfășurarea reușită a evenimentului.

Author: ziuadeazi.md