Publică un anunț
piatasud.md

FOTO// Mihail Șaran, fondatorul Bismobil Kitchen, a fost reținut!

FOTO// Mihail Șaran, fondatorul Bismobil Kitchen, a fost reținut!

Mihail Șaran, fondatorul Bismobil Kitchen, a fost reținut în această dimineață în orășelul Durlești, transmite pulsmedia.md

Acesta s-ar fi ascuns într-o casă părăsită din orășelul Durlești, după ce anterior a dat bir cu fugiții înainte ca să fie pronunțată decizia cu privire la mandatul de arest pentru 30 de zile în Penitenciarul Nr.13.

Acesta s-ar fi ascuns în casa unor indivizi certați cu legea și a fost stabilită locația acestuia, după ce noaptea trecută s-a conectat la contul său de Facebook.

În această dimineață, Șaran a încercat să scape de oamenii legii și a luat-o la sănătoasa prin grădină, dar și a opus rezistență la arest.

Primele imagini cu reținerea lui Mihail Șaran, fondatorul Bismobil Kitchen, la Durlești

Precizăm că vineri, 7 aprilie, Mihail Șaran, directorul și fondatorul companiei „Bismobil Kitchen”, cercetat într-un dosar de escrocherie, care se afla în arest la domiciliu, a evadat în timp ce magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, examinau demersul procurorilor de înlocuire a arestului la domiciliu cu arest preventiv pentru 30 de zile, a anunțat Procuratura Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS).

Articole similare