Publică un anunț
piatasud.md

FOTO// Ziua Internațională a Studentului marcată de studenții USCH printr-un târg caritabil

FOTO// Ziua Internațională a Studentului marcată de studenții USCH printr-un târg caritabil

Studenții Universității de Stat B.P. Hasdeu din Cahul (USCH) au decis să marcheze Ziua Internațională a Studentului printr-o acțiune caritabilă. 

Au pregătit dulciuri și copturi, iar banii colectați vor fi transmiși pentru a susține colegii de universitate care au nevoie de acest suport. Acțiunea a fost organizată de Liga Studenților USCH. 

La deschiderea iarmarocului, Sergiu Cornea, Rectorul Universității de Stat „B. P. Hasdeu” a felicitat studenții: Vă doresc să nu pierdeți abnegația care o aveți acum, să nu pierdeți entuziasmul care îl aveți acum, să nu pierdeți pe parcursul anilor dorința de a cunoaște mai mult”. 

„Ne-am implicat la iarmarocul dat pentru ca e în scop caritabil, să facem ceva interesant în universitate. E importa sta ne susținem colegii care au nevoie, să vadă că facem ceva nu dar pentru noi dar și pentru alții” ne-a declarat Oleg, student USCH.

„Donăm studenților noștri, care au nevoie. Pentru asta și a fost creată liga studenților,  pentru a putea face legătura dintre profesori și studenți” ne-a spus Dan, un alt student USCH 

„Organizarea diferitelor evenimente caritabile are o importanța deosebită deoarece astfel studenții au posibilitatea să-și dezvolte cele mai bune calități și să ofere suportul persoanelor în situații mai dificile decât ei” ne-a declarat Olesea Blașcu, Șefa catedrei „Dret” a USCH.

Articole similare