Publică un anunț
piatasud.md

Funcționarii din cadrul Penitenciarului nr. 5 au depus Jurământul de Credință /FOTO

Funcționarii din cadrul Penitenciarului nr. 5 au depus Jurământul de Credință /FOTO

Astăzi, 33 de funcționari publici cu statut special din cadrul Penitenciarului nr. 5 din Cahul au depus Jurământul de Credință.

Angajații au jurat să respecte Constituția Republicii Moldova, drepturile și libertățile fundamentale ale omului și să-și îndeplinescă conștiincios îndatoririle ce le revin în funcția publică deținută.

„Sistemul administrației penitenciare este autoritatea care asigură punerea în executare a pedepselor privative de libertate. Îi revine rolul de a fi mereu gata să răspundă prompt provocărilor, iar scopul poate fi realizat, doar cu personal devotat și bine pregătit”, a declarat Vitali Orlov, inspector de justiție.

După ceremonia de jurământ, au avut loc discursuri de felicitare în care funcționarilor le-au fost transmise urări de răbdare, credință și perseverență. A fost subliniat faptul că acest jurământ nu reprezintă doar un simplu text rostit, ci o promisiune solemnă adusă Patriei, care îi leagă atât în contextul serviciului, cât și pe parcursul vieții cotidiene.

Articole similare