Publică un anunț
piatasud.md

Gabriela Cojocaru, o moldoveancă stabilită în China a vizitat regiunea Cahul
 | VIDEO

Gabriela Cojocaru, o moldoveancă stabilită în China a vizitat regiunea Cahul
 | VIDEO

Stabilită de zece ani în China, urmărită și apreciată de milioane de chinezi pe social media – Gabriela Cojocaru, a venit în Republica Moldova pentru câteva zile pentru a vizita regiunea Cahul. În timpul acestei călătorii, Gabriela Cojocaru a descoperit oameni și locuri autentice din sudul țării, destinații turistice și afaceri, care se dezvoltă cu suportul Programului  „EU4Moldova: Regiuni-cheie”, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de PNUD și UNICEF.

Gabriela Cojocaru a ajuns pentru prima dată în municipiul Cahul, aici a vizitat 

centrul orașului, sanatoriul „Nufărul Alb”,  după care a descoperit coloritul local a mai multor localități din regiunea Cahul. 

La Slobozia Mare, Gabriela Cojocaru a vizitat „Muzeul Pâinii” – unicul muzeu de acest gen din țară și agropensiunea „Potcoava Verde”. 

Gabriela a mai admirat Colinele de Aur din Văleni, a gustat vin de la Vinia Traian și a exploarat Portul Giurgiulești. De-a lungul acestei calătorii, Gabriela a ținut să transmită audienței sale din China frumusețea regiunii Cahul, a locurilor istorice și a obiectivelor culturale. 


Descoperă ce locuri a vizitat Gabriela în video de mai jos:


Articole similare