Publică un anunț
piatasud.md

Germanii oferă milioane pentru modernizarea „Apă-Canal” Cahul

Germanii oferă milioane pentru modernizarea „Apă-Canal” Cahul

Peste de 3,5 milioane de lei vor fi investiţi de GIZ Moldova în renovarea şi reutilarea sediul întreprinderii municipale ,,Apă – Canal” Cahul.

Peste de 3,5 milioane de lei vor fi investiţi de GIZ Moldova în renovarea şi reutilarea sediul întreprinderii municipale ,,Apă – Canal” Cahul, anunţă adrsud.md

Acest proiect prevede reparaţia blocurilor dispecerat şi cel ingineresc, reutilarea acestora prin procurarea de mobilier, echipament IT, echipamente de protecţie pentru angajaţi.

De asemenea, proiectul mai prevede procurarea de echipamente speciale: maşină de intervenţie şi avarii, maşină de asenizare şi mini-excavator.

În prezent lucrările de reparaţie au fost efectuate în proporţie de 52% urmând ca până la finele anului să fie finalizate.

Activităţile realizate vin să susţină procesul de regionalizare a serviciului de alimentare cu apă şi canalizare.

Instituţia este beneficiar în urma implementării proiectului-pilot ,,Îmbunătăţirea managementului operaţional prestatorului de serviciu ,,Apă – Canal” Cahul” parte a proiectului ,,Modernizarea serviciilor Publice Local în Republica Moldova” implementat cu suportul Agenţiei de Cooperare Internaţională a Germaniei (GIZ).
 

Articole similare