Publică un anunț
piatasud.md

Ghinion pentru 6 bărbați prinși de carabinieri în timp ce consumau băuturi alcoolice în locuri publice din Cahul /FOTO

Ghinion pentru 6 bărbați prinși de carabinieri în timp ce consumau băuturi alcoolice în locuri publice din Cahul /FOTO

Șase bărbați prinși de carabinieri în timp ce consumau băuturi alcoolice în locuri publice.

Cazurile au avut loc în noaptea de 10 spre 11 februarie în municipiul Cahul. Astfel, primul caz a avut loc la ora 23:40, pe bulevardul Republicii, când un echipaj de patrulare auto al Direcției Regionale „Sud”, care executa serviciul de menținere a ordinii publice a observat o persoană de gen masculin ce consuma băuturi alcoolice în preajma unui magazin alimentar.

Un alt caz a avut loc la ora 00:30, când un alt bărbat ce consuma băuturi alcoolice în preajma unui magazine alimentar din str. Ștefan cel Mare și Sfînt a fost observat de echipajul de patrulare auto de carabinieri al Direcției Regionale ”Sud” al IGCLa ora 02:10, la intersecția străzilor M. Eminescu cu A. Mateevici, echipajul auto de carabinieri al Direcției Regionale „Sud” a depistat două persoane de gen masculin care consumau băuturi alcoolice în loc public.

Alte două persoane de gen masculin, care consumau băuturi alcoolice, pe strada Victoriei, au fost depistate și identificate de carabinierii Direcției Regionale „Sud”.În toate cazurile, persoanele cu vârste cuprinse între 24 și 42 ani au fost conduși la IP Cahul pentru documentare.Aceștia ar putea fi atrași la răspundere contravențională pentru ”Consumul de băuturi alcoolice în locuri publice şi apariţia în astfel de locuri în stare de ebrietate produsă de alcool.

Tot pe 10 februarie pe o stradă din municipiul Comrat s-a iscat un conflict. În jurul orei 21:40, o patrulă de carabinieri a Direcției regionale ”Sud”, ce exercitau serviciul de menținere a ordinii publice au identificat un grup de certăreți.

Astfel, pe str. Galațan din mun. Comrat, două persoane de gen masculin și una de gen feminin ce se certau între ei, folosind cuvinte necenzurate, prin acțiunile sale perturbând liniștea publică.

Carabinierii au intervenit pentru a aplana conflictul, dar la cerințele legitime de a înceta acțiunile ilegale, persoanele aflate în conflict nu au reacționat. La fața locului a fost solicitată, grupa operativă a IP Comrat și certăreții au fost conduși la IP Comrat, pentru identificare și documentare.

Articole similare