Publică un anunț
piatasud.md

Ghinion pentru doi șoferi din Cahul și Chișinău. Mașinile lor au fost mistuite de flăcări

Ghinion pentru doi șoferi din Cahul și Chișinău. Mașinile lor au fost mistuite de flăcări

Pompierii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au stins flăcările, care au cuprins două automobile.

Primul caz a avut loc în municipiul Cahul. Aici, salvatorii au intervenit la ora 02:23 pentru a stinge automobilul de model Toyota Auris, care se afla într-un garaj amenajat cu bucătărie.

În urma arderii focul a distrus autovehiculul în totalitate, mai multe bunuri materiale păstrate în interior și 60% din acoperișul garajului. Datorită intervenției angajaților Inspectoratului, a fost salvată bucătăria.

Victime nu au fost raportate.

A doua intervenție a avut loc în dimineața zilei de 5 ianuarie, în municipiul Chișinău pe strada Ciuflea, nr. 1. Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 07:22. La fața locului s-a deplasat o echipă de salvatori. Ajungând, angajații IGSU au stabilit că un automobil de model Daewoo Lanos a fost afectat de foc. Pompierii au reușit localizarea arderii la ora 07:24. Incendiul a fost lichidat la ora 07:40.

Potrivit IGSU, flăcările au distrus salonul automobilului Daewoo, fiind afectată și aripa din spate a unui alt automobil de model Honda Civic, parcat în preajmă. Nici o persoană nu a avut de suferit. Cauza și circumstanțele cazurilor urmează a fi stabilite de specialiști.

Articole similare