Publică un anunț
piatasud.md

Ghinion pentru un polițist, la Cahul. S-a pornit la lucru, dar a ajuns cu mașina într-un șanț

Ghinion pentru un polițist, la Cahul. S-a pornit la lucru, dar a ajuns cu mașina într-un șanț

Ghinion pentru un polițist de frontieră, după ce a încercat să evite un impact cu un alt automobil, însă a zburat cu mașina de pe drum și s-a răturnat într-un șanț. Accidentul a avut loc în jurul orei 09:20, la ieșirea din satul Moscovei, raionul Cahul.

Potrivit deschide.md, este vorba despre un angajat al Sectorului Poliției de Frontieră Gotești, care în acestă dimineață se ducea cu automobilul personal la muncă, însă din cauza unui alt  șofer implicat în trafic, a ajuns cu mașina într-un șanț.

Oamenii legii au stabilit preliminar că colegul lor  a încercat să evite un impact cu un alt atomobil a cărui șofer, în timpul unei depășiri i-a întretăiat calea.

Ca să evite impactul, șoferul automobilului Toyota a trecut pe acostament, însă a pierdut controlul volanului, iar mașina a derapat și s-a răsturnat într-un șanț.

Din fericire, angajatul PF s-a ales cu o doar cu spaimă zdravănă, cu câteva zgârieturi, dar și cu mașina deteriorată esențială.

Poliția din Cahul cercetează cazul petnru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul, dar și pe cel de-al doilea șofer.

Articole similare