Publică un anunț
piatasud.md

Gimnaziul din Gotești, Cantemir – o școală renovată, dotată și interesantă elevilor

Gimnaziul din Gotești, Cantemir – o școală renovată, dotată și interesantă elevilor

Gimnaziul „Vasile Pârvan” de la Gotești, Cantemir a fost renovat și a devenit una dintre cele mai moderne școli din sudul țării. Aceste schimbări au fost realizate datorită proiectului „Reforma învățământului în Moldova”, care reprezintă un împrumut investițional specific, finanțat de Banca Mondială. 

În continuare, dorința elevilor, profesorilor și a părinților este ca instituția să primească titlul de liceu. 

Acest produs este un exercițiu de activism civic și jurnalism cetățenesc, prin care tinerii învață să se exprime cu privire la problemele sau succesele comunității din care fac parte. 

Produs realizat în cadrul unui media tur, organizat de Centrul Media pentru Tineri în proiectul „Dezvoltarea gândirii critice în rândul tinerilor și sporirea gradului de participare la nivel local”, finanțat de Uniunea Europeană și Fundația Konrad Adenauer, prin intermediul Programului de granturi Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova.

Această publicație a fost realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „Dezvoltarea gândirii critice în rândul tinerilor și sporirea gradului de participare la nivel local” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

Articole similare