Publică un anunț
piatasud.md

Giurgiulești: A încercat să intre în Moldova cu permis de conducere fals

Giurgiulești: A încercat să intre în Moldova cu permis de conducere fals

Un șofer ucrainean a fost identificat la intrarea în Republica Moldova cu permisul de conducere falsificat.

Polițiștii de frontieră din punctul de trecere Giurgiulești-Reni au ridicat documentul, iar pe numele bărbatului au inițiat cercetări pe faptul deținerii și folosirii actelor falsificate.

Astăzi, în jurul orei 00:30, la linia de control al trecerii frontierei s-a prezentat un camion de model IVECO, înmatriculat în Ucraina. La volanul mijlocului de transport a fost legitimat un cetățean ucrainean de 40 de ani.

Printre documentele prezentate, polițistul de frontieră a identificat semne de contrafacere a permisului de conducere, care ar fi eliberat de autoritățile ucrainene. Cercetarea amănunțită cu tehnica din dotare a evidențiat că nu coincide metoda de imprimare a datelor personale.

La audieri, cetățeanul a declarat că nu cunoștea despre cele depistate, deoarece și-a perfectat documentul conform procedurilor legale în Ucraina, fără intermediari.

În contextul celor stabilite, cetățeanului nu i-a fost autorizată intrarea în Republica Moldova. Polițiștii de frontieră din Direcția regională SUD continuă cercetările în vederea elucidării circumstanțelor și depistării persoanelor implicate în comiterea ilegalității.

Articole similare