Subscribe la telegramul nostru
Telegram

Iana Pirneac: ”După ce am văzut că toate grupele noastre şi dansul nostru a luat locul I, am simţit o mândrie pentru colectivele și pentru oraşul pe care îl reprezentăm”

Iana Pirneac: ”După ce am văzut că toate grupele noastre şi dansul nostru a luat locul I, am simţit o mândrie pentru colectivele și pentru oraşul pe care îl reprezentăm”

La 11 martie 2023, Federația Națională de Majorete a participat la Competiția Națională SDF Brăila, cu sprijinul Primăriei Municipiului Cahul.

În cadrul competiției, prestația duetului Pirneac Iana și Daria Chiosa a impresionat publicul și juriul deopotrivă, reușind să ocupe locul I.

”Noi, împreună cu prietena şi colega mea Chiosa Daria, am fost în calitate nu doar de antrenori, ci şi de dansatori. Astfel emoţiile au fost duble. După ce am văzut că toate grupele noastre şi dansul nostru a luat locul I, am simţit o mândrie pentru colectivele și pentru oraşul pe care îl reprezentăm. Suntem recunoscători față de coregraful nostru Panașescu Rodica şi primarul mun. Cahul, Nicolae Dandiș pentru susţinerea acordată”, a declarat Iana Pirneac.

De asemenea, grupele Majorette Show ”Iuventa”, grupa de începatori mini-baby, 4-6 ani, cât și cea de cadeți, 10-12 ani, și formația Funny Baton Taraclia au reușit să ocupe locul I la toate categoriile la care au participat.

Rodica Panașescu, în calitate de președinte al Federației, a fost invitată să fie juriu la categoria OPEN, la invitația Uniunii Dansurilor Sociale din România.

Amintim că ansamblul ”Iuventa” este unul dintre cele mai titrate colective artistice din mun. Cahul. În palmaresul dansatorilor de la Iuventa sunt trofee și locuri de frunte la competițiile și festivalurile naționale și internaționale.

Articole similare