Publică un anunț
piatasud.md

Igor Grosu: Leova va beneficia în 2024 de 76 de milioane de lei pentru reparația drumurilor naționale

Igor Grosu: Leova va beneficia în 2024 de 76 de milioane de lei pentru reparația drumurilor naționale
© sursa: Facebook, Igor Grosu

Igor Grosu, președintele Parlamentului a efectuat o vizită de lucru în raionul Leova, unde a discutat cu primarii și reprezentanții serviciilor desconcentrate despre prioritățile de dezvoltare locală și proiectele ce urmează a fi implementate în perioada următoare.

,,Pentru perioada imediat următoare este nevoie de a atrage cât mai multe fonduri pentru a asigura localitățile cu apă și canalizare, pentru a face drumurile, dar și a moderniza școlile și instituțiile medicale. Sunt lucruri pe care ni le dorim pentru fiecare sat din Republica Moldova, dar depinde și de noi, cât de repede ne vom face temele în contextul deschiderii negocierilor cu Uniunea Europeană, ca să putem obține și mai mult sprijin. Raionul Leova va beneficia în anul 2024 peste 76 milioane de lei pentru reparația drumurilor naționale, iar în perioada imediat următoare vor fi anunțate rezultatele în cadrul Programului Satul European 2”, a scris Igor Grosu.

La Leova, președintele Parlamentului a vizitat Spitalul Raional, punctul de trecere a frontierei cu România Leova-Bumbăta și antreprenori din satul Tomai.

Articole similare