Publică un anunț
piatasud.md

În atenția călătorilor! Vor fi lansate trei noi curse de pe Aeroportul Internațional Chișinău

În atenția călătorilor! Vor fi lansate trei noi curse de pe Aeroportul Internațional Chișinău
© Sursa: Primăria municipiului Chișinău

Compania aeriană Wizz Air lansează trei noi destinații de pe Aeroportul Internațional Chișinău, anunță Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu. Din toamnă, vor fi disponibile curse spre Viena, Varșovia și Abu Dhabi.

,,Vești bune: încă trei noi destinații de pe Chisinau International Airport. Din toamnă, compania aeriană Wizz Air lansează curse spre Viena, Varșovia și Abu Dhabi. De pe 30 septembrie, în fiecare zi de luni, miercuri și vineri, vor fi operate cursele Chișinău – Viena și Chișinău – Varșovia.

Iar pe 27 octombrie, va fi lansată cursa Chișinău – Abu Dhabi. Zborurile vor fi operate în zilele de miercuri, vineri și duminică. Continuăm să oferim cetățenilor noștri cât mai multe curse spre cât mai multe destinații. Călătorii frumoase tuturor!”, a transmis Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu.

Menționăm că Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low cost din Europa Centrală și de Est care operează zboruri către și de pe aeroportul din Chișinău.

Articole similare