Publică un anunț
piatasud.md

În Cahul continuă lucrările de construcție a rețelelor de canalizare. Vezi unde vor fi lucrări săptămâna aceasta

În Cahul continuă lucrările de construcție a rețelelor de canalizare. Vezi unde vor fi lucrări săptămâna aceasta

Autoritățile anunță locuitorii municipiului Cahul despre faptul că în perioada 24.06. – 28.06.2024 vor continua lucrările de construcție a rețelelor de canalizare.

Lucrările vor avea loc pe urmatoarele străzi: str. Vasile Alecsandri (construcția conductelor stradale și restabilirea suprafeței rutiere), str. Șcheia (restabilirea suprafeței rutiere), str. Ștefan cel Mare (construcția racordurilor), str. Piotr Rumeanţev și str. Mihail Șolohov (construcția racordurilor) și la Stația de Pompare a Apelor Uzate Nr. 4 și Nr. 5 (lucrări de construcție).

În total, de la începutul lucrărilor de construcție a rețelelor de canalizare au fost construite în jur de 28 km de rețele stradale de canalizare, 1425 cămine de rețea și 1810 de racorduri de canalizare. Continuă lucrările de construcție a rețelei stradale și racordurilor.

Pentru orice întrebări sau detalii privind conectarea la rețeaua de canalizare în cadrul Proiectului de Aprovizionare cu Apă și Canalizare, vă rugăm să apelați la numărul de telefon: +373 69 115 542.

Aceste eforturi au ca scop îmbunătățirea infrastructurii municipiului Cahul și asigurarea unui mediu mai curat și mai sigur pentru toți locuitorii.

Proiectul Aprovizionare cu Apă și Canalizare în raionul Cahul(#AAC) este finanțat de Uniunea Europeană și Guvernul Republicii Federale Germania prin intermediul Băncii Germane de Dezvoltare KfW.

Articole similare