Publică un anunț
piatasud.md

Încă două permise de conducere falsificate depistate de către Poliția de Frontieră

Încă două permise de conducere falsificate depistate de către Poliția de Frontieră

Două permise de conducere au fost trimise către laborator pentru efectuarea expertizei tehnico –juridice după ce s-a identificat lipsa elemetelor de protecție. Ilegalitatea s-a consemnat în data de 11 iulie curent, în punctul de trecere Giurgiulești-Galați pe sensul de ieșire din țară.

Unul din permisele de conducere ar fi eliberat de către autoritatea națională și depistat în timpul controlului de frontieră printre lucrurile personale ale unui tânăr din raionul Anenii Noi.

 Audiată, persoana a comunicat că nu cunoaște despre cele depistate întrucât actul era pe numele fratelui său căruia urma să-l transmită. Cel din urmă se află pe teritoriul Germaniei.

Cel de-al doilea permis, care ar fi emis de către instituția competentă din Ucraina, a fost găsit asupra unui tânăr de 25 de ani, originar din orașul Comrat. Acesta se afla în calitate de pasager al rutei ocazionale Republica Moldova – Germania. Și-a perfectat actul încă din anul 2018 când s-a aflat la niște rude în Ucraina.

Ca urmare, toate actele au fost remise în adresa laboratorului tehnico juridic pentru efectuarea expertizei. Polițiștii de frontieră continua cercetările până la elucidarea tuturor circumstanțelor.

Articole similare