Publică un anunț
piatasud.md

Incendiu în centrul oraşului Cahul!

Incendiu în centrul oraşului Cahul!

În jurul orei 12:00, în centrul oraşului Cahul, a demarat un incendiu. De flăcări este cuprins acoperişul unui centru comercial amplasat pe strada A. Mateevici, în preajma Pieţei Centrale din oraş. 

UPDATE (15:30) Pompieri continuă să lichideze cauzale incendiului. Serviciile Cahul-gaz şi Gaz Natural Fenosa Deconectează clădirea de la reţele. Cu toate că din clădire mai continuă să iasă fum pompieri strâng o parte din furtunile de apa. Din cele relatate de martorii oculari incendiul a început din punctul sanitar al centrului comercial. Din cauza reţelelor de electricitate, pompieri nu au reuşit să intervină operativ şi să oprească răspândirea focului.  Reprezentanţii Direcţiei Situaţii Excepţionale Cahul, întrebaţi de cauzele incendiului de către reporterul nostru au declarat, ca vor oferi informaţii cu privire la cauzale incendiului în cel mai apropiat timp.

 UPDATE (14:45) Incendiu a fost localizat, pompieri elimină consecinţele incediului. La faţa locului lucrează o autospecială a pompierilor. Incendiul a produs daune de proporţii, acoperişul centrului comercial este distrus. Unii comercianţi au reuşit să salveze câte ceva din bunuri, de asemenea a avut de suferit şi localul de lângă centrul comercial. Din clădire continuă să iasă fum. Angajaţii Direcţii Situaţii Excepţionale investighează Cazul

UPDATE (13:20) Sergiu Jirnovoi, reporeter Cahul Expres: Lucrează doar un hidrant de apă. Autospecialele pompierilor au plecat să se alimenteze cu apă, pe loc au rămas doar două maşini.   

UPDATE VIDEO Vedeţi imagini video trimise de Ion Ceka, cu incendiul: 

UPDATE (13:00) Focul s-a extins peste un local aflat în nemijlocita apropiere de Centrul Comercial. Fumul de la incendiu a cuprins tot centrul oraşului. în zonă persistă un miros neplăcut. La locul incendiului lucrează 4 echipe de pompieri.

In jurul orei 12:00, în centrul oraşului Cahul, a demarat un incendiu. 

De flăcări este cuprins acoperişul unui centru comercial amplasat pe strada 31 August, în preajma Pieţei Centrale din oraş. 

La momentul dat, echipele de pompieri au început intervenţia pentru a stinge incendiul. 
Cu detalii vom reveni pe parcurs.

Articole similare