Publică un anunț
piatasud.md

Înregistrarea la instruirile gratuite organizate în cadrul proiectului WOMEN DIGITAL CENTER continuă!

Înregistrarea la instruirile gratuite organizate în cadrul proiectului WOMEN DIGITAL CENTER continuă!

A.O. Centrul ”CONTACT-Cahul” continuă implementarea proiectului „Women’s Digital Center”, cu instruiri în regim online și offline.

În perioada 11-22 iulie a.c. 8 femei au beneficiat de cursul GRATUIT: „Inițiere în Antreprenoriat și Promovarea Online a Afacerii”.

Participantele la curs sunt doamne și domnișoare dornice să inițieze o afacere în propria localitate. Acestea, împreună cu formatoarele WDC, au exploarat posibilitățile de dezvoltare a afacerii, dar și au învățat cum o pot promova în mediul online.

La final, ne-au mărturisit că acest curs a fost o experiență pozitivă și foarte utilă; au acumulat multe cunoștințe practice și au făcut schimb de experiență – toate acestea, cu mult drag, le vor aplica în activitatea de zi cu zi, transformându-le în iscusință!

Înregistrarea la instruirile GRATUITE organizate în cadrul proiectului WOMEN DIGITAL CENTER continuă! 

Centrul CONTACT-Cahul invită doamnele/tinerele, dornice să dezvolte afaceri în localitatea de baștină, să se înregistreze pentru sesiunile din august, cu următorul conținut:

– Alfabetizarea digitală;

– Aplicații utile și crearea unui web site; 

– Promovarea online a afacerii;

– Planificarea eficientă a afacerii.

Pentru înregistrare, accesați link-ul de mai jos:

https://forms.gle/RbBs1LgtwkH7NXQD6

Nu uitați, investiția de azi în cunoștințe vă garantează succesul de mâine

Pentru mai multe informații, contactați-ne la: contact_cahul@yahoo.com, 029984842 / 061082535, persoana de contact – Cristina Mocan.

Cursurile de instruire sunt organizate de Centrul CONTACT – Cahul, în cadrul proiectului Women’s Digital Center, organizat de Centrul de Informații Universitare, cu suportul financiar integral al Fundației Orange Moldova.

Articole similare