Publică un anunț
piatasud.md

Ion Dolganiuc – cavaler al Ordinului de Onoare a Republicii Moldova

Ion Dolganiuc – cavaler al Ordinului de Onoare a Republicii Moldova

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu i-a conferit primarului de Colibași, Ion Dolganiuc Distincția de Stat ”ORDINUL DE ONOARE”.

”Mă simt onorat la acest sfârșit de an – azi, fiindu-mi înmânat de către Președinta Republicii Moldova, doamna Maia Sandu , Distincția de Stat ”ORDINUL DE ONOARE”.Dedic această Distincție de Stat: familiei mele – pentru răbdare și înțelegere, echipei mele – pentru dedicație, colibășenilor de pretutindeni – pentru susținere necondiționată, partenerilor de dezvoltare – pentru suportul acordat și nu în ultimul rând, Congresul Autorităților Locale din Moldova – pentru susținerea și promovarea reprezentanților APL.Această distincție este o recunoaștere a eforturilor noastre comune, care mă obligă la mai multă responsabilitate și dedicație pentru transformarea satului COLIBAȘI într-o localitate prosperă și modernă”, a punctat Ion Dolganiuc pe pagina sa de Facebook.

Ordinul de Onoare a fost instituit de Parlamentul Republicii Moldova în anul 2002 și este o înaltă distincție de stat din Republica Moldova, care se decernează prin decret prezidențial. Cu Ordinul de Onoare pot fi distinse atât persoane fizice, cât și organizații, instituții, colective de muncă.

Articole similare