Publică un anunț
piatasud.md

Ion Groza: „Sunt convins că împreună vom reuși să construim o țară în care copiii și nepoții noștri vor avea un trai decent și fericit”

Ion Groza: „Sunt convins că împreună vom reuși să construim o țară în care copiii și nepoții noștri vor avea un trai decent și fericit”

De Ziua Independenței Republicii Moldova, deputatul Ion Groza a felicitat cetățenii subliniind rolul democrației și independenței în dezvoltarea țării. De asemenea, el a evidențiat contribuția veteranilor de război în menținerea suveranității naționale.

„Suntem astăzi aici pentru că vrem să marcăm cu demnitate și cu mândrie – Independența R. Moldova. Cei care au declarat suveranitatea sunt cei care au lucrat cu curaj și au avut ca fundament valori ca democrația și independența. Nu a fost ușor și nu este ușor nici astăzi, în contextul regiunii în care trăim. Dar mulțumim bunului Dumnezeu că pe teritoriul țării noastre avem pace și libertate,” a spus deputatul.

Totodată, în discursul său, Ion Groza a îndemnat cetățenii să contribuie și ei activ la dezvoltarea națională prin angajament și demnitate.

„Vreau să vă îndemn astăzi pe toți să ne iubim țara, să avem demnitate și să contribuim cu toții deoarece pentru a edifica o țară e nevoie de contribuția fiecăruia dintre noi, acolo unde suntem. Vreau în mod special să le mulțumesc veteranilor de război, cei care cu arma în mână au luptat și au apărat independența R. Moldova. Recunoaștem că nu este ușor, dar sunt convins că împreună vom reuși să construim o țară în care copiii și nepoții noștri vor avea un trai decent și fericit,” a afirmat deputatul.

Articole similare