Publică un anunț
piatasud.md

Ion Groza: Tot ce este mai frumos în lumea aceasta este familia

Ion Groza: Tot ce este mai frumos în lumea aceasta este familia

Cu ocazia Zilei Internaționale a Familiei, deputatul Ion Groza a ținut un discurs în Piața Independenței din Cahul, în care a vorbit despre rolul crucial al familiei în dezvoltarea copiilor și în construirea societății.

„Tot ce este mai frumos în lumea aceasta este familia. […] Familia este locul unde copiii noștri, nepoții noștri cresc și unde primesc educația cea mai importantă a vieții lor”, a declarat Ion Groza.

Deputatul și-a împărtășit experiența personală, menționând că a crescut într-o familie cu șapte copii.

„Părinții poate că nu au avut să ne ofere multe lucruri, dar ne-au oferit ce e mai important: dragosta, grija și protecția pe care am simțit-o în fiecare zi. Să știți un lucru, că a avea o familie este un dar de la Dumnezeu, este o bogăție, o comoară pe care trebuie să o prețuim și să o respectăm. Pentru că familia este temelia societății, celula în care noi cu toții ne dezvoltăm și creștem”, a mărturisit el.

La final, deputatul a îndemnat cetățenii să sprijine și să promoveze valorile familiei la nivel local și central. El a subliniat responsabilitatea noastră colectivă de a avea grijă de copiii noștri și de a crea un mediu propice în care familiile să se dezvolte armonios.

”Cu ocazia Zilei Internaționale a Familiei haideți să promovăm, să sprijinim familia cu tot ce avem noi mai frumos la nivel local, la nivel central și împreună să putem să avem grijă de copiii noștri”, a declarat Ion Groza.

Ziua Internațională a Familiei este sărbătorită în fiecare an pe 15 mai. Această zi promovează valorile familiei și oferă o oportunitate de a reflecta asupra legăturilor și bunăstării familiei. A fost proclamată de către ONU în 1993 și marchează diversitatea și unitatea familiilor din întreaga lume.

Articole similare