Publică un anunț
piatasud.md

Judecătoriile Cahul și Galați au semnat un acord de colaborare interinstituțională. Vezi detalii

Judecătoriile Cahul și Galați au semnat un acord de colaborare interinstituțională. Vezi detalii
© Sursa Judecătoria Galați

 Judecătoria Cahul a participat la întâlnirea Președinților de Judecătorii, desfășurată la Galați în perioada 20-21 iunie 2024.

Subiectele discutate în cadrul evenimentului au fost digitalizarea sistemului judiciar, instituția asistentului de judecător și colaborarea între instanțele judecătorești.

Tot în cadrul acestui eveniment, Judecătoria Cahul și Judecătoria Galați au semnat un acord de colaborare interinstituțională.

,,Considerăm continuarea acestei tradiții a întâlnirilor președinților o ocazie pentru schimbul de bune practici între instanțe, pentru întărirea colaborării și identificarea noilor soluții care să determine evoluția sistemului judiciar ca serviciu public accesibil comunității.’’, a menționat Judecătoria Galați în cadrul evenimentului.

Menționăm că Judecătoria Cahul a fost reprezentată de Președintele Turculeț Leonid. Totodată, în calitate de invitați au fost membri aleși ai Judecătoriei și Curții de Apel Bălți, Consiliul Superior al Magistraturii România, Serviciul Informatică și Statistică Judiciară din cadrul CSM România și Direcția Tehnologia Informației din cadrul Ministerului Justiției România.

Autoare: Bianca Gorlenco

Articole similare