Publică un anunț
piatasud.md

La Cahul au fost marcate 365 de zile de acțiuni și programe pentru tineri

La Cahul au fost marcate 365 de zile de acțiuni și programe pentru tineri

365 de zile de acțiuni și programe pentru tineri au fost marcate la Cahul printr-o conferință de totalizare a rezultatelor obținute în domeniul tineretului în anul 2022.

„Am remarcat cooperarea frumoasă dintre autoritățile locale și tineri, dar și interesul și deschiderea lor de a continua parteneriatul și implicarea tinerilor în următorii ani. Aprobarea strategiilor locale pentru dezvoltarea sectorului de tineret reprezintă dovada faptului că autoritățile locale sunt deschise să asculte vocea tinerilor și să-i susțină în realizarea ideilor lor”, a menționat Jana Midoni, Ofițer în Educație, UNICEF Moldova.

Cu suportul UNDP și UNICEF Moldova au fost elaborate și aprobate Strategia Raională și Strategia Municipală de Tineret în municipiul și raionul Cahul. La elaborarea documentelor au participat atât reprezentanți ai Administrației Publice Locale de nivelul I și II cât și reprezentanții societății civile din domeniul tineret.

Specialiștii de tineret au fost premiați pentru implicarea și coordonarea proiectelor desfășurate în cadrul Programului „EU4MDOLDOVA: Regiuni cheie”, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de PNUD și UNICEF Moldova.

Articole similare