Publică un anunț
piatasud.md

La inițiativa primarului Nicolae Dandiș și cu suportul unei organizații din SUA, 300 de familii vulnerabile din Cahul vor primi GRATUIT lemne și brichete

La inițiativa primarului Nicolae Dandiș și cu suportul unei organizații din SUA, 300 de familii vulnerabile din Cahul vor primi GRATUIT lemne și brichete

Peste 300 de familii social-vulnerabile din municipiul Cahul și satul Cotihana vor primi gratuit câte trei metri steri de lemn pentru foc.

La solicitarea primarului municipiului Cahul, organizația non-guvernamentală „Spirit of America” a procurat cele 1000 de metri steri de lemne.

”La inițiativa mea, pentru a ajuta cît mai mulți cetățeni, în contextul crizei actuale energetice, organizația non-guvernamentală „Spirit of America” a răspuns prin susținerea unui proiect de a procura cca 1000 m3 lemne. Pe lîngă lemne au fost procurate și peste 50 tone de bricheți”, a menționat dn Nicolae pe pagina sa de Facebook.

Proiectul deja a demarat și va continua în următoarele patru săptămâni.

Persoanele care vor primi ajutor sub formă de lemne de foc au fost identificate de către comisia municipală din componența căreia fac parte mai multe instituții și servicii, analizând solicitările.

Transportarea lemnelor și bricheților la domiciliu este asigurată la fel de proiect. Pe lîngă aceasta, municipalitatea continuă așa cum o face anual, să ajute și alți cetățeni cu lemne gratuit urmare a lucrărilor de curățare/defrișare care au loc în oraș.

”Apreciez mult sprijinul acordat de echipa Spirit of America pentru a ajuta cât mai multe familii din Cahul, pentru a răspunde nevoilor acestora. O echipă extraordinar de implicată, mergând personal la oameni, vorbind cu ei inclusiv despre prevenirea incendiilor și alte situații, incluse într-un pliant elaborat de Inspectoratul pentru Situații de Urgență al Republicii Moldova. Mulțumim poporului american și organizației Spirit of America”, a scris pe profilul său de Facebook Nicolae Dandiș.

Articole similare