Publică un anunț
piatasud.md

La Văleni va fi organizată tabăra „Aventura Verde pentru Tinerii Eco-conștienți”// Vezi detalii

La Văleni va fi organizată tabăra  „Aventura Verde pentru Tinerii Eco-conștienți”// Vezi detalii
© Sursa: visitcahul

UNICEF și Centrul Național de Mediu anunță desfășurarea taberei de vară „Aventura Verde pentru Tinerii Eco-conștienți” pentru tinerii din Cahul.

Tabăra se va desfășura în perioada 15 iulie – 19 iulie la pensiunea „Eco Village”, situată în Raionul Cahul, satul Văleni. Aceasta este destinată persoanelor cu vârsta cuprinsă între 16 și 20 de ani care își fac studiile în instituțiile de învățământ din raionul Cahul.

Programul include activități practice, sesiuni teoretice, menite să îi educe pe participanți în privința problemelor legate de poluarea apei și modalități de prevenire sau reducere a impactului negativ asupra ecosistemelor acvatice.  

Înregistrarea și participarea la tabără sunt gratuite, costurile pentru transport, cazare și alimentație fiind asigurate de către organizatori.

Tinerii interesați sunt invitați să completeze acest formular pentru a se înregistra. Termenul-limită pentru înscriere este 7 iulie. Viitorii participanți vor fi aleși în baza răspunsurilor oferite în formularul de înregistrare. Rezultatele selectării vor fi anunțate în data de 9 iulie.

Tabăra de vară „Aventura Verde pentru tineri Eco-conștienți” este organizată în cadrul proiectului UNICEF „Îmbunătățirea cunoștințelor și abilităților tinerilor în domeniul Apă, Sanitație, Igienă și Mediu în regiunile Cheie Cahul și Ungheni”, implementat de către AO Centrul Național de Mediu, în cadrul Programului EU4Moldova: Regiuni-cheie, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de UNDP Moldova și UNICEF.

Autoare: Bianca Gorlenco

Articole similare