Publică un anunț
piatasud.md

Locuitorii satului Gotești, Cantemir – bicicliști de voie și nevoie

Locuitorii satului Gotești, Cantemir – bicicliști de voie și nevoie

Lead: În satele Moldovei, bicicleta este unul dintre cele mai utilizate mijloace de transport – ecologic, ușor de folosit, accesibil copiilor, precum și adulți.

În satele construite în lung, așa cum este Goteștiul, bicicleta reprezintă o necesitate, căci datorită ei, oamenii ajung mai repede la primărie, la punctul medical, la școală, la magazine sau la rude. 

Acest produs este un exercițiu de activism civic și jurnalism cetățenesc, prin care tinerii învață să se exprime cu privire la problemele sau succesele comunității din care fac parte. 

Produs realizat în cadrul unui media tur, organizat de Centrul Media pentru Tineri în proiectul „Dezvoltarea gândirii critice în rândul tinerilor și sporirea gradului de participare la nivel local”, finanțat de Uniunea Europeană și Fundația Konrad Adenauer, prin intermediul Programului de granturi Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova.

Această publicație a fost realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „Dezvoltarea gândirii critice în rândul tinerilor și sporirea gradului de participare la nivel local” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

Articole similare